Відгуки наших клієнтів

Відгуки про сівалки і культиватори ТОВ Торг-Агросервіс

Залишити відгук
Взял вариаторную сеялку Grain 5.4, работает, ребята не жалуются. Все хорошо, замечаний по работе нет.
Кирило
ПП «Агродар 2010»
Взял вариаторную сеялку Grain 5.4, работает, ребята не жалуются. Все хорошо, замечаний по работе нет.
24.03.2020
Брали сівалку два роки тому, ми нею задоволені. Цього року вона взагалі відпрацювала відмінно. Засіяли 30 га.
Володимир
ФГ"Олександр-Г"
Брали сівалку два роки тому, ми нею задоволені. Цього року вона взагалі відпрацювала відмінно. Засіяли 30 га.
17.10.2019
Фермерське господарство "ЦИГОНЯКО" брали сівалку Грейн 4 відсіяли нею 250 га без нарікань
Олексій
Фермерське господарство "ЦИГОНЯКО" брали сівалку Грейн 4 відсіяли нею 250 га без нарікань
14.03.2021
Я з Одеською області, ФГ "Золотий Колос". Користуємось сівалкою Grain 4V цього виробника. Нарікань немає. Можна рекомендувати кожному фермеру.
Віктор Вікторович
ФГ "Золотий Колос"
Я з Одеською області, ФГ "Золотий Колос". Користуємось сівалкою Grain 4V цього виробника. Нарікань немає. Можна рекомендувати кожному фермеру.
10.04.2020
Брали 3 шт. Grain 5,4. Надійні сівалки. Планую купити у них і культиватор. ТОВ Торг-Агросервіс рекомендую.
Вадим
ФОП Агарков Вадим Валентинович
Брали 3 шт. Grain 5,4. Надійні сівалки. Планую купити у них і культиватор. ТОВ Торг-Агросервіс рекомендую.
10.04.2020
Я засновник фермерського господарства "ВОГНІ СИВАША" (Херсонська область,Чаплинський р-н). Купляли сівалку Grain 5.4 з варіатором. Сівалка добра, робе
Олександр Григорович
ФГ "ВОГНІ СИВАША"
Я засновник фермерського господарства "ВОГНІ СИВАША" (Херсонська область,Чаплинський р-н). Купляли сівалку Grain 5.4 з варіатором. Сівалка добра, робе
09.04.2020
Работать с этой компанией нравится, товар всегда есть в наличии, доставка товара всегда в
срок. Качество товара отличное.
Іван
ФГ «Мрія»
Работать с этой компанией нравится, товар всегда есть в наличии, доставка товара всегда в срок. Качество товара отличное.
02.11.2017
Работаем с компанией не первый год. Оперативность доставки на высшем уровне. Утром
заказали а вечером привезли в хз.
Володимир
ФГ «Колос»
Работаем с компанией не первый год. Оперативность доставки на высшем уровне. Утром заказали а вечером привезли в хз.
17.05.2017
Сельхозтехника имеет оптимальное соотношение цена-качество.
Олександ
ТОВ «Злагода»
Сельхозтехника имеет оптимальное соотношение цена-качество.
03.03.2017